Skip to content

Automehanika Zagreb

“Automehanika” je osnovana 1947. kao domaća tvrtka čija je primarna djelatnost servisiranje i popravak gospodarskih vozila. Od 1993. godine servis se nalazi na adresi Kovinska 4 u Zagrebu, s proširenim obimom usluga koji obuhvaća održavanje vozila u garantnom i vangarantnom roku, prodaju rezervnih dijelova, agenciju za osiguranje vozila i stanicu za tehnički pregled i registraciju vozila sa svim pratećim ovlastima.

Tvrtka “Automehanika” je ovlašteni servis za IVECO vozila, a također je i licencirani Bosch Car Service za osobna vozila svih marki.
 

Svoju prisutnost na zahtjevnom i visoko konkurentnom domaćem tržištu “Automehanika” unapređuje u svibnju 2019. godine ulaskom u partnerstvo s TotalEnergies, kada postaje prvi servis u TRTC konceptu u Hrvatskoj.

Kako TRTC “Automehanika” izgleda nakon pristupanja TRTC konceptu, pogledajte u galeriji u nastavku.

Kroz stručno usavršavanje kadrova, ulaganje u suvremenu opremu, brigu o zaštiti na radu i očuvanju životne sredine, servis “Automehanika” kontinuirano radi na unapređenju kvalitete usluga i stvaranju trajnih odnosa s kupcima, u čemu ima veliku podršku TotalEnergies.