Skip to content

Savjeti i preporuke

OVAJ DIO NAŠE WEB STRANICE POSVETILI SMO VAMA

Dragi posjetitelji, iako je naša specijalnost auto kozmetika, a srce našeg poslovanja čine TotalEnergies​ i Elf motorna ulja i tekućine, željeli smo u rubrici „Savjeti i preporuke“ obraditi širu tematiku održavanja automobila koja nije isključivo vezana za našu osnovnu djelatnost i pružiti vam što više korisnih informacija na jednom mjestu.

Svrha sadržaja rubrike „Savjeti i preporuke“ je da vam pomogne samostalno donositi odluke o tome što je najbolje za vaš automobil, shvatiti problematiku s kojom se svakodnevno može susresti svatko tko ima ili planira kupiti automobil, kao i da preporuči načine na koje možete sami, bez odlaska kod auto-mehaničara, izvršiti neke od jednostavnih provjera i intervencija na svom automobilu.

Sadržaj koji vam pruža rubrika „Savjeti i preporuke“ potpuno je besplatan i možete ga dijeliti uz navođenje izvora. Zato nam se slobodno obratite, postavite nam pitanje, dajte prijedlog za temu koja vas zanima ili zatražite pomoć za eventualni problem koji imate jer tu smo zbog vas.