Skip to content

Auto-maziva

Mi u tvrtki TotalEnergies​ nismo fokusirani samo na prodaju naših superiornih proizvoda. Također smo posvećeni i suradnji te pružanju podrške vama – našim cijenjenim strankama — tako da vaše poslovanje može osjetiti sve pogodnosti našeg proizvodnog programa.

Naš široki asortiman usluga savjetovanja i podrške osmišljen je tako da vam pomogne u optimizaciji vaše uporabe maziva TotalEnergies​ kako vaše poslovanje ne bi trpjelo.

Optimizacija operativnih troškova

Spriječite gubitke i osigurajte da vaša vozila rade na optimalan način s pomoću naše usluge ANAC koja pruža cjelovit asortiman sustava analitičkog praćenja za ulja i rashladna sredstva koja se rabe u radu.

Saznajte više o tome kako ANAC može pogodovati vašem poslovanju

Razumijevanje proizvođačkih specifikacija

Posjetite naše namjenske internetsko web-mjesto sa sigurnim pristupom kako biste saznali više o tome koje ulje najbolje odgovara vašim vozilima.
Saznajte što Lubconsult može učiniti za vaše poslovanje

Optimizacija upravljanja zalihama

Visiostock je automatizirani sustav za mjerenje i dopunjavanje koji prati razinu u vašem spremniku, pa se možete koncentrirati na vođenje svog posla.

Saznajte kako Visiostock može raditi u vašu korist

Tehnička obuka

Iskoristite ono najbolje iz proizvoda TotalEnergies​ i unaprijedite svoje poslovanje sudjelovanjem u našim programima tehničke obuke.

Saznajte više o programima tehničke obuke tvrtke TotalEnergies​