Skip to content

Auto-maziva

Quartz:
Produžava trajanje vašeg motora!

Quartz svakog dana odgovara na potrebe različitih tipova korisnika. Od timova u moto sportu i vrhunskih trkača, do eksperata u svakodnevnom životu, kao što su proizvođači i mehaničari, naša ulja su formulirana tako da odgovore na sve potrebe korisnika.

S više od 60 godina iskustva, inženjeri Quartz maziva su razvili formule s nenadmašnom molekularnom interakcijom. Svaki proizvod sadrži specifične hiperaktivne molekule koje daju željeni efekt: Quartz serija unaprijeđena je najnovijim tehnologijama.

Zahvaljujući odvažnom pristupu istraživanju i razvoju od samog početka, naša Quartz motorna ulja nadilaze čak i najstrože zahtjeve proizvođača automobila. Quartz proizvodi su testirani i odobreni od strane velikih proizvođača automobila (proizvođača originalne opreme - OEM).Quartz products are tested and approved by Major Automobile Manufacturers (Original Equipment Manufacturers OEMs).
Spomenuta odobrenja su službeno jamstvo da su Quartz proizvodi 100% kompatibilni s opremom i tehnologijom proizvođača koji ih potpisuju.

Quartz motorna ulja ne samo da doprinose većoj čistoći motora, već i njegovoj zaštiti i ekonomičnosti u potrošnji goriva*.

* Pri upotrebi proizvoda koji nose oznaku “Fuel Economy”.

Biste li željeli da vaš motor duže ostane čist?

Da
* Na osnovu testa API Sequence IIIF. Rezultat za QUARTZ 5000 15W-40 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

NAJEFIKASNIJA TEHNOLOGIJA ČIŠĆENJA MOTORA

Zahvaljujući naprednim molekulama deterdženata formuliranim tako da privlače i izoliraju čestice prljavštine poput mulja i čađi, Clean-Shield tehnologija održava motore čistim duži vremenski period.

Boreći se protiv glavnih uzroka kvarova, Quartz ulje s Clean-Shield tehnologijom je izbor mnogih vlasnika automobila širom svijeta, budući da jamči čistoću motora u intervalu korištenja ali i nakon zamjene ulja.

ČISTOĆA

Ja li vam važno da smanjite habanje komponenti prilikom hladnog starta?

Da
* Na osnovu ACEA testa OM646LA. Rezultat za QUARTZ 9000 5W-40 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).

NAPREDNA GENERACIJA ULJA ZA IZVANREDNU ZAŠTITU

Age-Resistance tehnologija nudi nenadmašnu zaštitu motora. Jedinstvena kombinacija hiperaktivnih molekula stvara čvrst uljni film na svim dijelovima motora kako bi im osigurala nesmetan rad.

Motor je spreman za vožnju u punom kapacitetu tokom čitavog radnog vijeka, u potpunosti zaštićen od brojnih izazova, od oksidacije do ekstremnih temperatura i prljavštine.

ZAŠTITAČISTOĆA

Jesu li vam važne poboljšana ekonomija goriva i izuzetna stabilnost ulja?

Da
* Na osnovu ACEA testa M111 za ekonomiju goriva. Rezultat za Quartz Ineo Xtra Dynamics 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima, prema standardima Udruženja europskih proizvođača automobila (ACEA).
** Na osnovu API Sequence IIIH testa za zgušnjavanje ulja pri visokim temperaturama. Rezultat za Quartz Ineo Xtra V-Drive 0W-20 u usporedbi s industrijski referentnim uljima prema standardima Američkog instituta za naftu (API).

NAJBOLJA BRIGA O MOTORU ZA MAKSIMALNE PERFORMANSE

Eco-Science tehnologija je najnovije otkriće TotalEnergies laboratorija.

Eco-Science tehnologija oslobađa snagu novijih generacija motora. Najsuvremeniji modifikatori trenja smanjuju frikciju između dijelova, omogućavajući motorima da dostignu svoj puni potencijal.

Eco-Science tehnologija omogućava dugotrajnu čistoću motora, zaštitu od starenja i značajnu uštedu goriva. Manja potrošnja goriva znači nižu emisiju ugljikovog dioksida i čestica.

Sa svojom Eco-Science tehnologijom, Quartz ulje je prvi izbor mnogih vlasnika automobila, budući da odgovora na sve potrebe potrošača.

UŠTEDA GORIVAPRODUŽENO TRAJANJEZAŠTITAČISTOĆA

Više informacija o Quartz liniji proizvoda