Skip to content

S.V.E DUGO SELO

U Zagrebačkoj ulici br. 27 u Dugom Selu, naselje Mala Ostrna, nalazi se TRTC servis “S.V.E”, specijaliziran za popravak i održavanje kamiona i prikolica, uključujući kompletnu mehaniku, elektriku, limariju i hidrauliku. Pored teretnih i komercijalnih vozila, servis “S.V.E” također ima opremu i alat za servisiranje osobnih automobila.
 

Servis “S.V.E” osnovan je početkom 2019. godine, a ubrzo zatim je potpisano i partnerstvo s TotalEnergies. Pristupanjem TRTC konceptu, servis dobiva prepoznatljiva vizualna obilježja, a prije svega podršku TotalEnergies po pitanju kvalitetnih i originalnih proizvoda, logistike, tehničke obuke i promocije.

Kako je servis izgledao prije i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

S tri radne hale koje se prostiru na 750 m2 površine, dvije hidraulične dizalice nosivosti do 15t, dvije dizalice za osobna vozila nosivosti do 2,5t, a prije svega, više od  20 godina iskustva u auto-industriji koje je prethodilo otvaranju servisa, TRTC servis “S.V.E” ima kapacitet za istovremeno opsluživanje velikog broja vozila, bilo da su u pitanju osnovne ili kompleksne intervencije.

Povjerenje u Rubia proizvode, koji zadovoljavaju sve specifikacije najvećih europskih i svjetskih proizvođača teretnih vozila, bilo je prvi korak ka ostvarenju suradnje s TotalEnergies, dok su kvaliteta usluge servisa, posvećenost radu i usavršavanju bili odlična preporuka za zasnivanje i razvoj partnerskog odnosa.

Obavezno pogledajte drugu epizodu serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku”. U razgovoru sa srdačnim vlasnicima servisa “S.V.E” otkrivamo zanimljivosti u vezi s njihovim poslovanjem i ulaskom u TRTC koncept, ali i neka interesantna mjesta u neposrednoj blizini.