Skip to content

Specijalni fluidi visokog stupnja čistoće i visokih performansi

Zašto odabrati TotalEnergies specijalne fluide?

Sektor kompanije TotalEnergies posvećen specijalnim fluidima posluje na tržištu specijalnih ugljikovodičnih fluida. Proizvodimo i plasiramo na tržište aromatična i nearomatična otapala koja nalaze primjenu u različitim segmentima industrije.
Naša tehnologija hidrodearomatizacije (HDA) i precizno određeni destilacijski procesi omogućavaju da u pogonima koji se nalaze u Oudallu u Francuskoj i Bayportu, SAD, proizvodimo otpala visokog stupnja čistoće s vrlo niskim udjelom aromatskog sadržaja (praktično deklarirani su kao proizvodi bez aromata)
Proizvodni proces čine dva glavna koraka:

  • hidrogenacija pod visokim tlakom koja u potpunosti omogućava zasićenje aromatičnih molekula što rezultira proizvodima s vrlo visokim stupnjem čistoće
  • precizno određeni destilacijski procesi omogućavaju da fluidi budu prilagođeni zahtjevima kupaca u pogledu: točke paljenja, viskoziteta, točke tečenja/stišnjavanja i izuzetnom mogućnošću rastvaranja.

Raznovrsnim i sveobuhvatnim rješenjima TotalEnergies Fluids pruža podršku svojim profesionalnim klijentima u razvoju njihovog poslovanja.

Otapala proizvodimo u tvornicama u Oudallu (Francuska) i Bayportu (SAD) i plasiramo na tržišta više od 70 zemalja  preko mreže posvećenih stručnjaka u našim filijalama.

Naša tehnologija hidrogenacije pod visokim tlakom omogućava nam da preradimo širok spektar sirovina i da formuliramo proizvode koji objedinjuju visoke performanse i čistoću.

U svakom trenutku smo spremni saslušati Vas i savjetovati u vezi s izazovima s kojima se suočavate u proizvodnom procesu. A da bismo održali takav odnos, oslanjamo se na inovacije i priznatu kvalitetu naših proizvoda i usluga.

U skladu sa strategijom TotalEnergies za proizvodnju sve čišćih ugljikovodičnih fluida, fokusiramo se na smanjenje emisije stakleničkih plinova iz naših postrojenja i logističkih operacija.

Bez obzira na područje Vaših aktivnosti, gdje god da se nalazite, možete računati na nas.