Skip to content

TotalEnergies kroz Hrvatsku

Krajem 2017. godine Hrvatska je postala dio našeg radnog okruženja i naš dom. Otvaranjem filijale TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o. u Zagrebu, dobili smo dragocjenu priliku da zajedno rastemo i razvijamo poslovanje i da pažljivo slušamo želje i potrebe svih vas koji već dugi niz godina ukazujete povjerenje TotalEnergies proizvodima.

Ideja koja je pokrenula serijal „TotalEnergies kroz Hrvatsku“ inspirirana je partnerstvima s domaćim servisima koji vrijedno rade na održavanju vozila, od voljenih nam limenih ljubimaca, do čitavih kamionskih flota, ali i prirodnim i kulturno-povijesnim znamenitostima u njihovoj blizini koje su nas ostavile bez daha.

Ako ste zainteresirani da i Vaš servis postane dio TotalEnergies servisne mreže, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.
 

U ovu putopisnu avanturu na kotačima vodi vas poznati glumac i voditelj Frano Domitrović. Nadamo se da ćete uživati koliko i mi u razgovorima sa sjajnim ljudima čije smo servise posjetili i prelijepim krajolicima koje smo usput obišli. Pa da krenemo…