Skip to content

Čačković Prom Samobor

Došli smo i do naše posljednje destinacije u prvoj sezoni serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku”. U pitanju je grad Samobor i TQAS servis “Čačković Prom”, gdje saznajemo kako su obiteljska tradicija duga preko 30 godina i posvećenost poslu učinili da ovaj servis danas bude auto-centar s kompletnom ponudom usluga, koji uživa veliko povjerenje pojedinaca i firmi, kako iz Hrvatske, tako i iz susjedne Slovenije. Ako možemo reći da smo najslađe ostavili za kraj, pođite s nama za mirisom toplih kremšnita po kojima je grad Samobor nadaleko poznat.
 

U razgovoru o novim tehnologijama i planovima za razvoj TQAS servisa “Čačković Prom” otkrivamo ne samo da se ovdje ne plaše promjena, već i da koriste sav njihov potencijal. Kako su nam i u neformalnom razgovoru rekli, kada dobro poznajete suštinu onoga što radite, nadogradnja predstavlja logičan i poželjan korak unaprjeđenja poslovanja.

TotalEnergies kroz Hrvatsku - Čačković Prom | Samobor

Pored prekrasne arhitekture i srdačnih mještana, teško možete reći da ste u potpunosti doživjeli grad ako niste probali čuvene samoborske kremšnite, pravljene po tradicionalnoj recepturi staroj preko 80 godina! Sastojci, kako kažu, nisu tajna. Važan je ambijent i način pripreme koji uključuje puno ljubavi.

Ako ste uživali u ovoj epizodi koliko i mi, obavezno pogledajte kompletan serijal “TotalEnergies kroz Hrvatsku” na našoj web stranici.

Ako želite saznati više o TQAS servisu “Čačković Prom” i vidjeti kako je servis izgledao prije i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na gumb:

TQAS “ČAČKOVIĆ PROM” SAMOBOR