Skip to content

Auto Celinšćak, Klinča Sela

Dobro došli u Auto Celinšćak d.o.o., pouzdani servisni centar za vozila smješten u mjestu Klinča Sela, na adresi Karlovačka 79. Tvrtka je osnovana 2018. godine, no njezini zaposlenici već više od 30 godina servisiraju vozila marki Peugeot i Citroen za grupaciju PSA, što je jamstvo dugogodišnje tradicije izvrsnosti i stručnosti usluga.

Izgled servisa nakon pristupanja TotalEnergies konceptu možete pogledati u galeriji fotografija ispod.

Zaposlenici centra predano rade da bi u potpunosti ispunili sve potrebe vaših Peugeot i Citroen vozila u pogledu servisiranja, pridržavajući se pritom dijagnostičke i tehničke dokumentacije proizvođača. Uz to centar nudi i vulkanizerske i dijagnostičke usluge, uslugu popravka klimatizacijskog sustava te brzog servisa i za sve druge marke vozila radi osiguravanja dobrog održavanja i neometanog rada vašeg automobila.

Auto Celinšćak d.o.o. s ponosom ističe stručnost, profesionalnost i kvalitetu rada svojih djelatnika, kao i zadovoljstvo svojih korisnika. Njihov tim vještih mehaničara i tehničara predano radi kako bi svim svojim klijentima pružio pouzdane i učinkovite servisne usluge. Poverenje koje zajedno gradimo sa našim partnerima čini TotalEnergies servisni koncept prepoznatljivim u zemlji i svetu.