Skip to content

Čačković Prom Samobor

Autoservis “Čačković Prom” nalazi se na adresi Dr. Milana Bišćana 4 u Samoboru.  Osnovnu djelatnost servisa čine održavanje i popravke svih marki automobila, a specijalizirani su za Peugeot, Renault i Citroen vozila s kojima imaju preko 35 godina iskustva. Pored automehanike, dijagnostike, vulkanizerskih usluga, čišćenja i popravke klima uređaja, firma “Čačković Prom” nudi posebne usluge, kao što su eko test vozila, strojna obrada diskova i bubnjeva, dijagnoza i čišćenje dizni na benzinskim i dizel motorima, kompletna simulacija common rail sistema bez demontaže komponenata i prodaja pneumatika.
 

Krajem 2019. godine, “Čačković Prom” postaje dio TQAS koncepta i punopravan član TotalEnergies servisne mreže kojom TotalEnergies želi podržati partnerske autoservise, garantirajući porijeklo i kvalitetu proizvoda iz vlastite ponude, dosljedan i prepoznatljiv vizualni identitet, kao i podršku kroz marketing i tehničku edukaciju zaposlenih.

Kako je servis izgledao prije i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

Kroz kompletan i zaokružen sistem, TQAS “Čačković Prom” korisnicima pruža mogućnost da sve neophodne intervencije - od brze i stručne zamjene ulja do reglaže trapa i kompleksne dijagnostike – obavi na jednom mjestu.

Zahvaljujući kvaliteti usluge koju pruža svojim klijentima, kao i kontinuiranom unaprjeđenju znanja i opremljenosti servisa, TotalEnergies je u servisu “Čačković Prom” prepoznao pouzdanog partnera za razvoj poslovanja na tržištu Hrvatske.