Skip to content

Piljak Zlatar

Servis “Piljak” nalazi se na adresi Zagrebačka b.b. u Zlataru, na području Krapinsko-zagorske županije. Osnovnu djelatnost čine trgovina i servisiranje teretnih motornih vozila i autobusa, koje podrazumijeva dijagnostiku, mehaniku, limariju, lakiranje i reparaciju ventila i uređaja. Korisnicima su također na raspolaganju originalni i zamjenski dijelovi, motorna ulja i AdBlue proizvodi.
Pored navedenog, servis “Piljak” nudi usluge iznajmljivanja kamiona i poluprikolica, prijevoza teretnih vozila i strojeva, kao i prijevoza neispravnih tegljača.

Početkom 2020. godine “Piljak” postaje dio globalnog RUBIA Truck Center (TRTC) koncepta. Uz novi brending koji nosi prepoznatljiva obilježja TRTC koncepta, servis uživa još veću vidljivost na tržištu. Podrška kompanije TotalEnergies također dolazi kroz visoko kvalitetna ulja i tekućine za teretni program, stručne obuke za zaposlene u servisu i brojne aktivnosti usmjerene ka promociji koncepta, kao i zadovoljstvu krajnjih korisnika

Kroz tehničko usavršavanje kadrova, ulaganje u suvremenu opremu i agilnost u poslovanju, servis “Piljak” posvećeno radi na unapređenju kvalitete usluge i njegovanju dugoročnih odnosa s klijentima, u čemu ima veliku podršku tvrtke TotalEnergies.

Visok standard poslovanja i spremnost da svakom pojedinačnom klijentu izađu u susret s adekvatnom ponudom i uslugom, upravo su vrijednosti koje je TotalEnergies prepoznao i koje će nastaviti podržavati i razvijati kroz suradnju sa servisom “Piljak”.