Skip to content

Tkalčec, Sračinec - Varaždin

Još davne 1995., servis “Tkalčec” je prvenstveno osnovan kao maloprodaja auto dijelova. S tadašnjim sjedištem u Varaždinu, firma se postupno razvijala u uvoznika i distributera auto dijelova, opreme, ulja i maziva.

Pored trgovine u Varaždinu, danas postoji i servis u Sračincu kod Varaždina, u Varaždinskoj ulici broj 121 - Varaždin, a dio njegove ponude čine sve vrste automehaničarskih popravaka, auto-dijagnostika, 3D geometrija kotača, montaža guma, servis i ugradnja turbo punjača, servis i punjenje klima uređaja na svim modelima automobila i kombi vozila, čak i na električnim i hibridnim. Na njihovim policama se nalazi više od 20.000 odmah dostupnih auto dijelova, uz mogućnost naručivanja preko 1.000.000 dijelova od dobavljača širom EU.

Servis “Tkalčec” je član grupe Autonet g.i.u. — mreže za uvoz i prodaju gotovo svih poznatih svjetskih marki auto dijelova. U proljeće 2021. postaje i ponosan član naše servisne mreže, kada mijenja izgled u dobro poznati koncept, dobivajući podršku u vidu originalnih proizvoda, a sami klijenti dodatno jamstvo kvalitete usluga.

Povjerenje klijenata je stekao ne samo širokim asortimanom usluga, praćenjem trendova, stalnim ulaganjem u opremu i znanje, već i efikasnim i profesionalnim radom, raznim akcijama i pogodnostima za korisnike, ali i toplim dočekom klijenata uz kavu i novine, kao i rješavanjem iznenadnih problema, kao što su organiziranje vučne službe ili prijevoz do kuće i posla.

Zbog svega navedenog, TotalEnergies je sa servisom “Tkalčec” sa zadovoljstvom stupio u partnerstvo, osiguravajući svojim krajnjim korisnicima pristup kvalitetnim uslugama i originalnim proizvodima brendova QUARTZ i ELF.