Skip to content

IBB Ozalj

Auto servis “IBB” osnovan je 2005. godine i nalazi se na adresi Karlovačka cesta 65 u Ozlju. Primarnu djelatnost ove firme čine prijevoz robe i tereta, prodaja auto dijelova, kao i održavanje i servisiranje motornih vozila, koje podrazumjeva auto-mehaniku, auto-elektriku, limariju, preradu vozila i izradu dijelova za vozila. Pored navedenog, “IBB” se također bavi prodajom automobila i motornim vozilima lake kategorije.
 

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies​ potpisano je 2018. godine, kada “IBB” dobiva potpuno novi vizualni identitet i postaje dio prepoznatljivog Quartz Auto Service (TQAS) koncepta kojim TotalEnergies​ nastoji podržavati svoje partnere u zemlji i regiji u cilju unaprjeđenja korisničkog iskustva.

Kako je servis izgledao prije i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

Kao jedini svjetski proizvođač ulja i maziva koji ima direktno prisustvo na tržištu Hrvatske, TotalEnergies​ sa punim povjerenjem stoji iza svojih partnera u TQAS mreži, garantujući za kvalitetu usluge servisa i originalnost TotalEnergies​ i Elf proizvoda koji se isporučuju servisima.

Pored navedenog, podrška za svaki servis u mreži podrazumijeva i kontinuiranu obuku i unaprjeđenje tehnoloških znanja zaposlenika, kao i brojne marketinške aktivnosti usmjerene prema krajnjim korisnicima.