Skip to content

Prijava za servisnu mrežu TotalEnergies

Postanite dio QUARTZ AUTO SERVICE koncepta, i osigurajte da je vaša usluga korisnicima prepoznata kao mjesto izvrsne usluge i jamstvo sigurnosti.

Email: [email protected]
Broj telefona: + 385 99 5267 985
Kontakt osoba: Ivan PASARICEK , Sales representative Automotive Lubes

Postanite dio RUBIA TRUCK CENTER koncepta, i osigurajte da je vaša usluga korisnicima prepoznata kao mjesto izvrsne usluge i jamstvo sigurnosti.

Ili nam pošaljite poruku putem obrasca niže.
(Ostavite svoj broj telefona i / ili adresu e-pošte kako bismo Vas mogli kontaktirati ili odgovoriti na vaš upit.)

* Mandatory fields

U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, TotalEnergies Marketing Services S.E. kao voditelj obrade podataka obrađivat će vaše podatke u svrhu odgovora na postavljeno pitanje, razmatranja vaše ponude za suradnju i kontaktiranja radi iste, odnosno da obradi vaš zahtjev za reklamaciju proizvoda ili usluga, i da vas kontaktira u vezi sa istim. 

Sva obvezna polja označena su zvjezdicom.

U skladu s važećim propisima imate pravo na pristup, ispravak, brisanje i prigovor na način upotrebe vaših osobnih podataka. Možete zatražiti da vam se pošalju vaši osobni podaci i imate pravo dati upute o upotrebi vaših osobnih podataka nakon svoje smrti. Također možete zatražiti ograničavanje podataka, prenosivost podataka i/ili podnijeti zahtjev nadležnom nadzornom tijelu. Koristite se kontaktnim obrascem za podnošenje zahtjeva ili ga pošaljite na sljedeću adresu: Zadarska ulica 80; 10000 Zagreb; R. Hrvatska

Odjel za administraciju ili putem e-pošte na : [email protected]