Skip to content

Truck Servis Lupinjak

TRTC “Truck Servis” nalazi se na adresi Lupinjak 74/5, u neposrednoj blizini graničnog prijelaza ka Sloveniji. Od osnivanja 2001. godine, uspješno vrši servisiranje i popravak teških teretnih i priključnih vozila. Između ostalog, servis se bavi reparacijom svih vrsta motora, mjenjača, pneumatskih instalacija, kočionih diskova, električnih instalacija, prikolica, poluprikolica, kao i punjenjem i popravkom klima uređaja. Od 2016. godine “Truck Servis” pruža uslugu međunarodnog prijevoza tereta kamionima čiji motori ispunjavaju ekološku normu Euro 6.
 

U drugoj polovini 2019. godine “Truck Servis” postaje dio globalnog TRTC koncepta kojim TotalEnergies nastoji podržati svoje partnere u području teškog teretnog programa. Pored originalnih proizvoda, unaprjeđenja tehničkih znanja zaposlenih i marketinške podrške, “Truck Servis” dobiva upečatljiv vizualni identitet, karakterističan za sve servise u TRTC mreži.

Kako je servis izgledao prije i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

Budući da “Truck Servis” koristi TotalEnergies proizvode praktično od osnivanja, pristupanje TRTC konceptu uslijedilo je kao logičan nastavak suradnje s TotalEnergies koja podrazumijeva partnerski odnos i zajednički napredak.

Brza dijagnoza i popravci, stručna osposobljenost zaposlenih i ekološka svijest u poslovanju su upravo kvalitete koje je TotalEnergies prepoznao i koje će i ubuduće nastaviti podržavati.

Obavezno pogledajte četvrtu epizodu serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku u kojoj saznajemo nešto više o samom servisu i suradnji s TotalEnergies, ali i o nekim zanimljivim mjestima u neposrednoj blizini.