Skip to content

Auto Silvio, Sveta Nedelja

Auto Silvio d.o.o. s ponosom predstavlja svoje bogato 26-godišnje iskustvo u automobilskoj industriji. Tvrtka se nalazi na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 44a, Sv. Nedelja, a ovlaštena je i za obuku novih servisera u Hrvatskoj. Osim toga, zahvaljujući ovlaštenju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, u samoj tvrtki uspostavljena je mreža obučenih i ovlaštenih servisera.

Vizualni prikaz transformacije radionice nakon što je postala dio koncepta TotalEnergies dostupan je u sljedećoj fotogaleriji.

Auto Silvio pruža usluge sveobuhvatnog održavanja vozila te održavanja i ugradnje plinskih sustava, a ujedno širi mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj. Budući da na raspolaganju ima čak 70 tipova plinskih spremnika i mogućnost brze dostave u cijeloj zemlji, pruža uslugu vrhunske kvalitete iza koje stoji 15 godina stručnosti u industriji.

Auto Silvio poznat je po stručnosti, profesionalnosti i kvaliteti rada svojeg tima, kao i zadovoljstvu cijenjenih klijenata. Njegovi vrijedni mehaničari i tehničari neumorno rade kako bi ponudili pouzdanu i učinkovitu uslugu. Povjerenje koje mu ukazuju partneri učvrstilo je prepoznatljivost koncepta mreže servisa TotalEnergies i u matičnoj zemlji, ali i u cijelom svijetu. Za besprijekorno automobilsko iskustvo odaberite Auto Silvio.