Skip to content

U prvoj epizodi serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku”, naš sjajni domaćin Frano Domitrović vodi nas u Ozalj, drevni grad na obali rijeke Kupe, čija povijest seže osam stoljeća unazad. Zbog svog bogatog kulturnog nasljeđa i prelijepih krajolika, Ozalj privlači pažnju mnogih posjetitelja koji ovdje pronalaze oazu mira i dobrog raspoloženja, ali i onih kojima je važno da svoje limene ljubimce povjere iskusnim majstorima svog zanata. Upravo je TQAS servis “IBB” prva stanica na našem putovanju.
 

U posjeti servisu “IBB” srdačno nas dočekuju Ivica, Damir i Josip Blažina koji nam otkrivaju kako je od malog obiteljskog biznisa osnovanog prije gotovo tri desetljeća, servis “IBB” postao to što je danas - veliki auto centar, nadaleko poznat po profesionalnoj usluzi, a od nedavno i član TQAS mreže servisa.

Otkrivamo i kako su prve posjetnice oca Ivana, otisnute ’80.-ih godina prošlog stoljeća, svoju promociju doživjele na jednom sasvim neočekivanom događaju!

TotalEnergies kroz Hrvatsku - IBB | Ozalj

Put nas dalje vodi do najstarije kontinentalne hidroelektrane u Hrvatskoj koja više od 100 godina neumorno rasvjetom napaja obližnji Karlovac. S druge strane obale, posjetit ćemo stari grad Ozalj za koji su vezane mnogobrojne legende i povijesne zanimljivosti.

Nadamo se da ste uživali u prvoj epizodi serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku” s Franom Domitrovićem. Ostanite s nama i pratite nas i u narednim epizodama!

Ako želite saznati više o TQAS servisu “IBB” i pogledati kako je servis izgledao prije i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na gumb:

TQAS “IBB” OZALJ