Skip to content

S.V.E Dugo selo

Drugu epizodu serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku” posvetili smo obilasku TRTC servisa “S.V.E” i njihovim limenim divovima koji vrijedno prenose teret, prelazeći stotine kilometara u jednom danu. Posjetit ćemo i jedno prelijepo mjesto u blizini, gdje povlačimo ručnu i “punimo baterije”.
 

U razgovoru s Bojanom i Tihomirom Erstić, vedrim i nasmijanim vlasnicima  servisa “S.V.E” saznajemo kako su došli na ideju da otvore servis, čime se sve servis bavi, što im donosi ulazak u TRTC koncept i kakav tip popravaka očekuju s dolaskom novih tehnologija.

TotalEnergies kroz Hrvatsku - S.V.E | Dugo selo

Iz ogromnih radnih hala za popravak i održavanje kamiona i prikolica idemo do obližnjih jezera koja, osim bajkovitog prizora, nude raznovrstan sadržaj za ljubitelje ribolova i rekreacije u prirodi. Upravo na tom mjestu imamo priliku vidjeti najvećeg soma koji je ‘96. godine ulovljen u Hrvatskoj!

Pogledajte iduće epizode serijala “TotalEnergies kroz Hrvatsku” s Franom Domitrovićem. Čeka vas uzbudljiva vožnja!

Ako želite saznati više o TQAS servisu “S.V.E” i pogledati kako je servis izgledao prije i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na gumb:

TRTC “S.V.E” DUGO SELO