Skip to content

U novoj avanturi serijala „TotalEnergies kroz Hrvatsku“ s Franom Domitrovićem, vodimo vas u najistočniji dio Zagreba gdje nas srdačno dočekuju Anto i Krešo, vlasnici TQAS servisa „Konzas Auto“. Usput ćemo obići i jedan od najznačajnijih simbola grada Zagreba, zelena pluća grada i komad zemlje koji priča priču predaka staru više od tisuću godina.
 

Od naših prijatelja iz TQAS servisa Konzas Auto saznajemo što je sve potrebno da kao samostalni poduzetnici pokrenete biznis koji danas pruža uslugu kompletnog održavanja vozila, pokrivajući teritorij ne samo Zagreba, nego i čitave Hrvatske! Čut ćemo i nešto više o tome kako klijenti reagiraju na promjenu brenda ulja i što je ulazak u TQAS koncept značio za sam servis.

TotalEnergies kroz Hrvatsku - Konzas Auto | Zagreb

Nedaleko od TQAS servisa „Konzas Auto“ nalazi se park Maksimir koji sa svojih 316 hektara površine, 5 jezera i bogatim biljnim i životinjskim svijetom može stati rame uz rame s newyorkškim Central parkom. Kao jedan od najznačajnijih objekata u samom parku izdvaja se čuvena „Mogila“, sačinjena od grumenja zemlje donesenih iz 155 mjesta u Hrvatskoj, od kojih svaki označava neki važan kulturni ili povijesni događaj u proteklih 1000 godina!

Ako ste uživali u vožnji TotalEnergies kroz Hrvatsku, vežite pojas i pratite nas. Idemo dalje!

Ako želite saznati više o TQAS servisu “Konzas Auto” i pogledati kako je servis izgledao prije i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na gumb:

TQAS “KONZAS AUTO” ZAGREB