Skip to content

Truck Servis Lupinjak

U posjetu novom servisu za „teškaše“, ovog puta stižemo do same granice sa Slovenijom i mjesta Lupinjak. Iako je serijal okrenut sadašnjim i budućim tehnologijama, u ovoj epizodi vas vodimo na kratko putovanje u prapovijest i otkrivamo priču o jednoj od najstarijih materijalnih kultura Europe!
 

Kroz razgovor s gospodinom Ferdom, vlasnikom servisa za kamione i teška teretna vozila, koji nosi naziv „Truck Servis“, saznajemo po čemu je servis poznat kako u zemlji, tako i izvan granica Hrvatske, zašto 20 godina nisu mijenjali marku ulja, kao i o zadovoljstvu poslovanjem otkako su dio TotalEnergies servisne mreže TRTC.

TotalEnergies kroz Hrvatsku - Truck Servis | Lupinjak

U neposrednoj blizini TRTC servisa „Truck Servis“ zakoračit ćemo u jednu modernu pećinu čiji nas hodnici nalik puževoj kućici vode duboko u prapovijest!  U pitanju je „Muzej krapinskog neandertalca“ koji ove godine slavi 120 godina od otkrića najbogatije zbirke neandertalskog čovjeka na svetu!

Nadamo se da su interesantne priče iz servisa u TotalEnergies mreži, bajkoviti prizori i kulturno-povijesno naslijeđe Hrvatske dovoljan razlog da pratite kompletan serijal „TotalEnergies kroz Hrvatsku“ s Franom Domitrovićem.

Ako želite saznati više o TRTC servisu “Truck Servis” i pogledati kako je servis izgledao prije i nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, kliknite na gumb:

TRTC “TRUCK SERVIS” LUPINJAK