Skip to content

KONZAS AUTO ZAGREB

Auto servis “Konzas Auto” nalazi se u Zagrebu, na adresi Zagrebačka cesta 162b, Sesvete. Osnovnu djelatnost servisa čini kompletna usluga održavanja i servisiranja svih marki automobila, uključujući pregled vozila, auto-mehaniku, auto-elektriku, kompjutersku dijagnostiku, servis klima uređaja i vulkanizerske usluge. Pored toga, servis pruža usluge dolaska po vozilo, osiguranja i registracije vozila, obavlja pripreme za tehnički pregled vozila, vrši procjenu i otkup vozila, a također se bavi i prodajom guma.
 

U 2018. godini “Konzas Auto” postaje jedan od prvih servisa u Hrvatskoj koji pristupa TQAS mreži, jedinstvenom servisnom konceptu kompanije TotalEnergies​ kojeg odlikuju prepoznatljiv brending, originalni proizvodi iz TotalEnergies​ ponude, kao i garancija kvaliteta usluge svih partnerskih servisa u mreži.

Kako je servis izgledao prije i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

 

Servis “Konzas Auto” predstavlja sintezu stručnog obrazovanja, profesionalnog usavršavanja i više od 20 godina radnog iskustva osnivača i vlasnika servisa. Pojedinačni pristup svakom vozilu, savremena oprema za brzo i efikasno otklanjanje kvarova i povjerenje mnogih vlasnika svojih automobila, koji već godinama održavaju automobile u ovom servisu, prepoznati su od strane kompanije TotalEnergies​ koja je u sevisu “Konzas Auto” vidjela pouzdanog poslovnog partnera i suradnika na ovom globalnom projektu.

Osim servisiranja vozila za fizičke osobe, “Konzas Auto” nudi mogućnost ugovornog održavanja i za pravne osobe na području cijele Hrvatske, u kojima osigurava identične uvijete. Za više informacija, posjetite: www.konzasauto.hr