Skip to content

Pravila vožnje u kružnom toku

Bilo da ste iskusan vozač ili početnik, vožnja u kružnom toku može biti vrlo stresna, naročito ako sam kružni tok i prometnice koje se u njega slijevaju imaju više traka, ako je velika gužva i ako ne poznaju baš svi pravila vožnje u kružnom toku.

Kako se ulazi u kružni tok, kojom se trakom treba kretati, kome dati prednost, a tko nas je dužan propustiti - samo su neka od pitanja kojima smo se pozabavili u ovom video tutorijalu. Nadamo se da će vozačima početnicima ovi savjeti pomoći da se oslobode straha i da u potpunosti shvate principe kretanja unutar ovih prometnih krugova, dok je za iskusne vozače ovo prilika da se podsjete i razriješe nedoumice s kojima su se sigurno susretali tokom dugogodišnjeg vozačkog staža.

 

POGLEDAJTE VIDEO

TotalEnergies - Pravila vožnje u kružnom toku

Osim poznavanja i razumijevanja prometnih propisa koji je reguliraju, usavršavanje vožnje u kružnom toku zahtijeva konstantnu vježbu, te obavezno primijenite u praksi sve što ste naučili.

I ne brinite ako imate strah od vožnje - imaju ga i drugi kolege vozači. Trudite se zadržati pozitivan stav i pratite naše preporuke.

Nadamo se da vam je ovaj video koji je tim TotalEnergies pripremio za vas bio koristan. OBAVEZNO POGLEDAJTE još sadržaja koje preporučujemo u nastavku, a za sva pitanja, nedoumice i prijedloge, slobodno nas kontaktirajte.