Skip to content

Maziva za uštedu goriva

Manja potrošnja goriva, niže emisije CO2, bolja zaštita motora, manje habanja... Tvrtka TotalEnergies​ proizvela je maziva za uštedu goriva kako bi pomogla kupcima da poboljšaju performanse svojih vozila i strojeva, a istovremeno značajno smanjujući utjecaj na životnu sredinu i troškove održavanja. Uz TotalEnergies​ Maziva, ekonomičnost i ekologija idu ruku pod ruku.

 

Što su maziva za uštedu goriva?

Maziva za uštedu goriva zasnovana su na posebnoj formuli koja donosi uštedu goriva u usporedbi s konvencionalnim uljima koja nude istu razinu performansi. Ovo svojstvo prije svega vrijedi za motorno ulje, ali se može se odnositi i na ulja za mjenjače, osovine i slično.

Upotreba TotalEnergies​ maziva za uštedu goriva ima financijskog smisla i predstavlja pozitivan korak k očuvanju životne sredine. Poboljšanjem performansi vašeg motora, maziva za uštedu goriva istovremeno smanjuju potrošnju goriva, štede vaš novac i smanjuju vaš ugljični otisak. Naša maziva za uštedu goriva predstavljaju samo dio programa ekoloških rješenja TotalEnergies.

Primene maziva za uštedu goriva

Cjelovit TotalEnergies​ proizvodni program za uštedu goriva prikladan je za mnoge vrste vozila i industrijske opreme.