Skip to content

ANAC

Kao profesionalci, sigurno biste željeli povećati produktivnosti i konkurentnost vaše tvrtke? Povjerite nam analizu ulja koje koristite!

ANAC dijagnoza (skraćeno od „ANAlysis Compared“) postići će da vaše ulje progovori i ponudit će vam jedinstvenu uslugu preventivnog i korektivnog održavanja, s bazom podataka od preko 4 milijuna uzoraka, dva laboratorija u Europi i globalnom mrežom lokacija za analizu.

 

...Kako unaprijediti upravljanje voznim parkom, smanjiti troškove poslovanja i optimizirati održavanje vozila i opreme?

ANAC je usluga tvrtke TotalEnergies​ koja osigurava cjelovit asortiman sustava za analitičko praćenje namijenjenih uljima ili rashladnim sredstvima u upotrebi koji su dostupni za sve auto-moto primjene (vozila i pokretni strojevi) ili u industriji (strojevi i oprema).

Za upravljanje i tehničko praćenje transportnih voznih parkova, građevinske opreme, itd..., ANAC nudi cjelovit asortiman dubinskih procesa analize ulja koje se koristi.

Kada je u pitanju primjena u industriji, asortiman ANAC INDUS pruža širok izbor koji se kreće od generičke analize primijenjene na bilo koji tip maziva do dijagnostičkih programa prilagođenih konkretnim primjenama.

 

...Kako brzo donijeti prave odluke u pravom trenutku i imati pristup izvještajima o analizi u svako vrijeme i na svakom mjestu?

ANAC je dostupan na internetu putem sigurnog ekstraneta za stranke, ali i izravno putem vašeg pametnog telefona ili tablet računala.

ANAC, analiza ulja u upotrebi koju vrši tvrtka TotalEnergies​

Kontaktirajte nas