Skip to content

Naša ponuda

Izborom proizvoda iz širokog asortimana maziva TotalEnergies​ šaljete snažnu poruku svojim kupcima: vaša tvrtka ne štedi na kvaliteti kada je u pitanju briga o vozilima i opremi, bilo da pripadaju vašem voznom parku ili onom koji pripada vašim strankama. Naš asortiman pokriva sve vaše potrebe, od auto-industrije do poljoprivrede.

 

Automobili

Robne marke TotalEnergies​ i ELF tvrtke TotalEnergies​ Maziva nude vam baš onaj proizvod koji vam je potreban, bilo da prodajete automobile jednog ili više proizvođača ili vodite auto-servis.
Saznajte više o našim mazivima za automobile

 

Motocikli

Ulja tvrtke TotalEnergies​ Maziva zajamčit će vam položaj ispred takmaca, a vaši će se kupci vraćati po još. Naši proizvodi u okviru robnih marki TotalEnergies​ i ELF podmiruju potrebe svih vrsta motorkotača i motora, za sve namjene.
Saznajte više o našim mazivima za automobile

 

Kamioni, gradski i putnički autobusi

Bilo da upravljate voznim parkom teretnih vozila ili ih prodajete, TotalEnergies​ Maziva vaš su idealan partner koji će održavati vaše kamione, gradske i putničke autobuse u sjajnoj formi. Uživajte u prednostima naših proizvoda, od manje potrošnje goriva do manjeg gubitka vremena uzrokovanog kvarovima.
Saznajte više o našim mazivima za kamione, gradske i putničke autobuse

 

Strojevi za zemljane radove

Ako ste proizvođač vozila, izvođač radova ili tvrtka za zemljane radove, potrebna su vam maziva koja će vašim strojevima omogućiti da ostvaruju vrhunski učinak. Posebno projektiramo i prilagođavamo ulja kako bismo unaprijedili i zaštitili motore koje vi i vaše stranke svakodnevno koristite.
Saznajte više o našim mazivima za strojeve namijenjene zemljanim radovima 

 

Poljoprivredna vozila

TotalEnergies​ Maziva imaju cjelovit asortiman proizvoda u potpunosti posvećen poljoprivrednim strojevima i vozilima. Osiguravamo pouzdana, praktična i ekonomična rješenja za potrebe ovog poslovnog sektora koji odlikuje potreba za neprestanim radom.
Saznajte više o našim mazivima za poljoprivredna vozila 

 

Plovila za obalnu i unutarnju plovidbu

Vašim su plovilima potrebna maziva koja omogućuju optimalan učinak, bez obzira na to s kakvim se uvjetima susreću. Bez obzira na to raspolažete li cijelom flotom brodova ili jednim modelom, TotalEnergies​ Maziva imaju ulja koja će produljiti radni vijek vaših plovila za ribarenje, obalnu i unutarnju plovidbu.
Saznajte više o našim mazivima za obalnu i unutarnju plovidbu