Skip to content

31/03/2022 Vijesti

TotalEnergies potpisao ugovor s kompanijom Wallis Automotive Europe

U siječnju 2022. godine, u Budimpešti, TotalEnergies i Wallis Automotive Europe, uvoznik Opel vozila, su službeno potpisali Ugovor o suradnji. Ugovorom su obuhvaćene Mađarska, Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina.
Ovim je označen nastavak globalnog partnerstva između kompanija Opel i TotalEnergies koje podrazumijeva pojačanu suradnju na polju istraživanja i razvoja, motosporta i mobilnosti, kao i snabdijevanje tvornica mazivima za prvo punjenje i ekskluzivnu preporuku Quartz ulja, kako u mrežama ovlaštenih servisa, tako i za potrebe redovnog servisnog održavanja.

Opel i TotalEnergies

Specijalno formulirana za Opel vozila*, Quartz ulja doprinose većoj efikasnosti motora i uštedi goriva, a time i ekološkom aspektu upotrebe ovih proizvoda.

Ključni benefiti za Opel vozila:

  • Izvanredna zaštita od habanja kompletnog motora, u prvom redu klipova, karika i cilindara;
  • Efikasniji rad motora dovodi do smanjene potrošnje goriva i emisije CO2;
  • Odlična detergentska i disperzivna svojstva za čišći motor;
  • Visoku razinu otpornosti na efekte preuranjenog paljenja pri niskom broju obrtaja (LSPI) koji se mogu javiti kod najnovijih motora smanjene zapremine.
Zajedno pokrecemo inovacije

*Za više informacija o preporukama, tehničkim zahtjevima i normama proizvođača, pročitajte upute koje ste dobili uz vozilo.