Skip to content

03/07/2024 Vijesti

TotalEnergies Lubrifiants i Inter Cars Capital Grupa nastavljaju sa svojom dugoročnom suradnjom

Czosnów, 07. lipnja 2024. – Strateška suradnja između Inter Cars SA i TotalEnergies Lubrifiants nastavlja se još barem idućih pet godina. Dana 7. lipnja 2024. u Czosnówu, u blizini Varšave, uprave dviju kompanija potpisale su ugovor o nastavku postojeće suradnje u nadolazećim godinama.

Partnerstvo između Inter Cars i TotalEnergies Lubrifiants seže u daleku prošlost. U početku je ono bilo organizirano lokalno između kompanija Inter Cars i TotalEnergies u svakoj zemlji. Godine 2018. obje su kompanije odlučile podići svoje partnerstvo i suradnju na višu razinu. Tada je potpisan međunarodni sporazum kojim je usvojena zajednička strategija na europskoj razini. Rezultat te strategije bio je dinamičan razvoj prodaje i izravna suradnja na 13 europskih tržišta. Tako se danas, sukladno potpisanom ugovoru, vodeći proizvodi TotalEnergies Lubrifiants mogu distribuirati na svim tržištima na kojima Inter Cars Capital Group posluje.

„Ovo je partnerstvo dokaz međusobnog povjerenja i težnje prema zajedničkim ciljevima. Uvjereni smo da će proširenje naše suradnje biti od obostrane koristi i omogućiti nam da još bolje odgovorimo na potrebe naših klijenata” – rekao je Maciej Oleksowicz, predsjednik Uprave Inter Cars SA.

“Kao kompanija koja se bavi marketingom i servisima, svoju snagu pokazujemo kroz izravnu prisutnost putem naših podružnica u svim zemljama u koje se Intercars širi. Tako možemo prilično pratiti Intercars, kroz svoju široku ponudu proizvoda kao i blizinu naših prodajnih i marketinških timova”, dodao je Jean Parizot, direktor Inland odjeljenja za TotalEnergies Lubrifiants.

Maciej Oleksowicz i Jean Parizot

Maciej Oleksowicz i Jean Parizot

O kompaniji TotalEnergies Lubrifiants

TotalEnergies Lubrifiants vodeći je svjetski proizvođač i kompanija za trgovanje mazivima, s 42 proizvodne lokacije diljem svijeta i s više od 5800 zaposlenika u 160 zemalja. TotalEnergies Lubricants, odjel za maziva, nudi inovativne, visokoučinkovite i ekološki prihvatljive proizvode i servise koji su razvijeni u centrima za istraživanje i razvoj, a koji zapošljavaju više od 130 istraživača. TotalEnergies’ Lubricants odjel za maziva ključni je partner svim dionicima na automobilskom, industrijskom i brodskom tržištu.

O Marketing & Services TotalEnergies

Poslovni segment Marketing & Services TotalEnergies nudi svojim poslovnim i privatnim klijentima široku paletu energetskih proizvoda i usluga – naftni proizvodi, biogoriva, usluge punjenja i povezane usluge za električna vozila, plin za cestovni i pomorski prijevoz – kako bi im pružio pomoć u mobilnosti i utjecao na to da se smanji njihov ugljični otisak. Svaki dan više od 8 milijuna kupaca posjeti naših 16000 servisnih postaja diljem svijeta. Kao svjetski broj četiri u mazivima, dizajniramo i prodajemo proizvode visokih performansi za automobilski, industrijski i pomorski sektor. A kako bismo najbolje odgovorili na potrebe naših B2B kupaca, angažirali smo svoju prodajnu snagu, razvili našu međunarodnu logističku mrežu i osmislili svoju raznoliku ponudu. Poslujemo u 107 zemalja, gdje se naših 31000 zaposlenika nalazi u neposrednoj blizini svih naših kupaca. 

Više o TotalEnergies

TotalEnergies je globalna multienergetska kompanija koja proizvodi i prodaje energiju na globalnoj razini: naftu i biogoriva, prirodni i zeleni plin, obnovljive izvore energije i električnu energiju. Naših 105000 zaposlenika predano je energiji koja je sve pristupačnija, čišća, pouzdanija i dostupna sve većem broju ljudi. Aktivan u više od 130 zemalja, TotalEnergies pozicionira održivi razvoj u svim njegovim dimenzijama u samu srž svojih projekata i samog poslovanja kako bi pridonio dobrobiti ljudi.

Više o Inter Cars Capital Grupi

Inter Cars Capital Grupa je najveći distributer rezervnih dijelova za osobna i gospodarska vozila u srednjoj i istočnoj Europi. Posluje u 26 europskih zemalja te ima zemaljsku prodajnu mrežu u njih 20. TotalEnergies je svjetski lider na tržištu maziva. Proizvodi maziva vrhunske kvalitete koja se prodaju pod dvije robne marke: TotalEnergies i ELF, koje su poznate po svojoj vrhunskoj kvaliteti i predanosti održivosti.