Skip to content

11/03/2022 Vijesti

TotalEnergies HUB Balkans: promjene dočekujemo pripremljeni

Predstavnici naše kompanije sudjelovali su u panel diskusiji u okviru konferencije “T1 Meetup” koja je održana Zagrebu 23. veljače, u organizaciji našeg ovlaštenog distributera i dugogodišnjeg partnera na teritoriji Hrvatske. Tema ovogodišnje konferencije je „Mobilnost - gdje se inovacija susreće s tradicijom“, s fokusom na izazovima u trenutnoj i budućoj mobilnosti, mikro- i megatrendovima u automobilskoj industriji, kao i tehnološkim i društvenim aspektima nadolazećih promjena. 

Zajedno s predstavnicima kompanija koje posluju u oblastima auto-industrije i konzultantskih usluga, među kojima su Bosch, Schaeffler, ATR International i Roland Berger, imali smo priliku otvoreno diskutirati o različitim gledištima na ove teme i pripremiti publiku za promjene koje dolaze.

T1 Meetup

Tijekom panela prezentirana je globalna energetska transformacija kompanije TotalEnergies, ali i nove linije proizvoda za podmazivanje komponenti električnih i hibridnih vozila (Quartz EV i Rubia EV fluids), kao i (r)evolucionarna linija maziva Quartz Xtra za hibridne i motore smanjene zapremine kojima su imperativ učinkovita i ekološki prihvatljiva rješenja.

T1 Meetup

U skladu s globalnom strategijom, TotalEnergies će i u narednom periodu nastaviti stvarati i proširivati mogućnosti na lokalnim tržištima, kao i graditi povjerenje korisnika i prepoznatljivost brenda.